Dongguan Tengyao Electronic Technology Co., Ltd.

Nyheder

Shangri-La Hotel i Sydney bruger RFID Wooden Cards i stedet for plastikrum
Slip tid: 2021-10-08 16:55:12  Hits: 8

For at støtte miljøbeskyttelse, Shangri-la Hotel i Sydney erstattere D det oprindelige plastikrum kort med RFID-trækort


   atnutid, Shangri-la Hotel, Sydney har erstattet plastikkortet med etnyt trækort; Derudover tilbyder hotellet også proaktivt drikkevand til gæster, med det formål at reducere 360.000 kasserede plastflasker hvert år.

TO

  -The plastic-free bølge har fejet hele hotelbranchen og Shangri-la Hotel i Sydney er blevet et godt eksempel på dette efter Californien. Pånuværende tidspunkt har Shangri

la Hotel, Sydney erstattet plastikkortet med etnyt trækort; Hertil kommer, at hotellet også proaktivt giver drikkevand til gæster, med det formål at reducere 360.000 kasserede plastflasker hvert år.


&another bæredygtig forandring Foranstaltning fornylig taget af hotellet er introduktionen af ​​orca#&39; s madaffald ren genbrugsteknologi. Data viser, at Orca#

39; s udstyr har undgået 39,73 tons affald, der skal deponeres i de sidste seks måneder. Derudover undertrykte den også udledningen af ​​34,96 tons drivhusgasser og 25,82 kg methangas i atmosfæren.


~nin totalt, i alt 52.000 hotel plastikrum kort kastes i skraldespanden hvert år, hvilket forurener miljøet. Denye huskort kommer fra bæredygtige skove med en vækst på 2,4-1. Detnye huskort er lavet af træ og bambus. Det har en bygget-in RFID-chip, indeholder et laser

etched logo og er letvægts og holdbar, og har en lang levetid.

-philippe Kronberg, General Manager for Shangri

la Hotel i Sydney, sagde: \"Dette hotel har altid været forpligtet til at teste og integrerenye miljøbeskyttelsesprogrammer, der vil bruge flere vedvarende ressourcer og reducere brugen af ​​papir, plast og fossile brændstoffer. \"

""he konkluderede: i er meget glad, fordi rejsende har sendt vores miljøbeskyttelsesplan på Sociale medier, som viser, at vores kunders feedback er helt positiv.


\\n \\n \\n \\n

Tidligere: Verdens første træ debetkort ho...

Næste: No