Dongguan Tengyao Electronic Technology Co., Ltd.

Nyheder

Materialet i træskæringskortet
Slip tid: 2021-10-08 16:03:50  Hits: 6

wood er det mest miljøvenlige råmateriale i verden


nowadays, mere og flere forbrugere indsernaturens skønhed og håber at introducere forskellige elementer i deres levende miljø, og træ er blevet en Meget populært valg.

However, der er stadig mange dekorationsdesignere, der ikke forstår træ og tror at bruge træ er unvironmentally venlige.

&Then vil følgende punkter forklare træets præstationsegenskaber fra en Professionelt perspektiv: 'Træ er verdens mest miljøvenlige råmateriale'.#

wood er et genanvendeligt og vedvarende materiale. Derfor er det mere miljøvenligt end andre materialer, såsom kemisk syntetiserede materialer raffineret fra petroleum.

wood kan absorbere og opbevare kulstof. Voksende træer skal absorbere kuldioxid, og mere end 50% af træets tørstof er sammensat af kulstof. Derfor kan produktionen af ​​træ til træprodukter som paneler, døre, vinduer og møbler hjælpe med at absorbere kuldioxid i atmosfæren og samtidig lindre krisen i global opvarmning. Gennem kontinuerlig genvækst af træ for at absorbere og effektivt bruge kulstof, har amerikanske hårdttræskove gjort et stort bidrag til miljøet.

Energiforbruget til produktion og forarbejdning af træ er meget lavt. Ved produktion og behandling af træ forbruger den mindre energi end andre materialer. Dataene viser, at den energi, der kræves for at producere et kilo tørt træ, kun halvdelen af ​​den energi, der kræves for at producere den samme mængde beton. Sammenlignet med andre materialer som stål, plast og aluminium er den termiske ledningsevne af træ meget lav, så det er et fremragende termisk isoleringsmateriale. Isoleringen af ​​2,5 cm tykt træ overstiger den 11,4 cm tykke mursten.

Tidligere: Fødsel og oprindelse af Muka

Næste: Verdens første træ debetkort ho...