Dongguan Tengyao Electronic Technology Co., Ltd.

Nyheder

Fødsel og oprindelse af Muka
Slip tid: 2021-09-28 15:55:47  Hits: 2

woods kort først optrådte i Han Dynasty


during forårsfestivalen, mange studerende vil omhyggeligt forberede lykønskningskort, skrive deres mest oprigtige ord og sende dem til lærere og klassekammerater for at udtrykke deres velsignelser. Et lille kort indeholder en masse kærlighed. Men ved du, hvornår lykønskningskort først optrådte? Før udseendet af tykkere papir, hvilken form syntes lykønskningskortet i? I en æra,når der ikke ernogen postbud og ingen ekspress levering, hvordan kan vi sende velsignelser til slægtninge og venner langt væk?

nye år

&39; s lykønskningskort kondensere det dybe venskab mellem venner. Faktisk har der væretnytårskort i oldtiden.#

the lykønskningskort begyndte i Han-dynastiet, da det var lavet af træ og blev kaldt"mmon thorn". Mange embedsmænd har kastet for mange stabbings. For at undgå interferens hænger de simpelthen en kasse uden for døren, hvilket svarer til den aktuelle postkasse, som bruges til at modtage stabbinger fra alle parter, som kaldes"receeiving velsignelse."

in sangdynastiet, Nogle mennesker begyndte at skrivenytår' s ord på berømte torner, og fra da af begyndte de berømte torner at have karakteren af ​​nytår. Southern Song Dynasty' s"you Huan Ji Wen"af Zhang Shinan Records, at hans familie har en samling af blækspor af"respect, han Zhengdan"under Yuanyou-perioden i detnordlige sangtype."ZHENGDAN"betyder den første dag i den første månens måned, og"konghe zhengdan"betyder"congatulations på detnye år"trykt pånytårskort.

nin oldtiderne, den skik af at lykønske hinanden med Berømte indlæg af Upper-Class Scholar-oFhiceIns blev for det meste brugt tilnytår hilsner mellem embedsdomm og literati, og officiel underholdning var den mest almindelige. I Feudal Society er der mange relationer blandt embedsmænd. I begyndelsen af ​​nytår vil de med lav position eller anciennitet besøge den ældre eller høje-ranking. Hvis værten ikke er der, eller hvis der er VIP'er derhjemme, er det ubelejligt at møde gæster. Dem, der betaler etnyt år' s hilsen vil efterlade et rødt visitkort (eller dem med røde bogstaver) med ordene"dengfunytår' s hilsner og tillykke med detnye år"at udtrykke Formålet med at besøge huset personligt.

-

dengang, havde lærde"bureaucrats en bred vifte af venskaber. Det ville være spild af tid og energi, hvis de gik for at besøge hinanden for detnye år. Derfor behøvedenogle venner, der ikke varnært beslægtede, ikkenødt til at gå personligt. I stedet sendte de tjenere til at tage to stykker skåret ud af blomme blomstrende papir. Det er en tomme bred og tre inches lange, og et kort med modtagerensnavn, adresse og lykønskende ord er skrevet på det som etnytårshilsen."""song Zhou Hui sagde i

qingbo magasinet

:&during sangen Yuanyou periode, undernytårsfester, tjenere og tjenere blev ofte brugt til at erstatte dem med berømte Assassins.#""people i Ming-dynastiet erstattetnytår"&39; s Hilsner med hilsener. Wen Zhengming, en fremragende maler og digter af Ming-dynastiet, beskrevet i digtet#lunarnytår":

i don

39; t vil se hinanden, men hilse, det berømte papir vil komme til at dække huset ; Jeg kaster også en række papirer med andre, verden hader det for enkelhed.


\\n til udviklingen og fremskridtene i Times, i 1981 udstedte stillingen og telekommunikation etnyt års postkort (HP) specielt til velsigne detnye år. Den 1. december 1991 begyndte Kina Post efter markedsspørgsmål at udstede værdsatte postkort for kinesisknytår. \\ N \\n \\n \\n

Tidligere: No

Næste: Materialet i træskæringskortet